Разработка и оптимизация на търсачките на интернет страници, и тяхното популяризиране в мрежата.

web-design01

Интернет разработки

Изграждане на интернет страници и поддържащи системи.

Във фокуса е WordPress - стабилна Система за Управление на Съдържанието, която да ви позволи лесно да правите промени в страницата, без да ви се налага да закупувате за целта техника или да инсталирате допълнителен софтуер. WordPress минимизира разходите ви по поддръжката и се предлага лесна актуализация, за да сте винаги с актуален софтуер.
SEO02

Работа с търсачките

Оптимизация за търсещи машини

Вътрешна SEO оптимизация /оптимизиране на вътрешни страници, публикации и съдържание на страницата ви, вкарване на допълнителен код, в зависимост от нуждите на сайта/. Проучване по ключови думи за основните ви страници. Релевантност и количество на обратни връзки, водещи към вашия домейн. (външна SEO)
strategy03

Онлайн стратегии

Проучване на маркетинговите ниши и на конкуренцията.

Изграждане на рекламна стратегия за промотиране на вашата страница/дейност. Подготовка и позициониране на рекламна кампания.
digital-marketing04

Дигитален маркетинг

Създаване на дигитални кампании за платформите на google, facebook и youtube.

Рекламни концепции с ключови думи за всички медийни формати: банери, видеа, фейсбук карусели... Ще получавате месечни отчети за: трафика на страницата ви и анализ на този трафик, имплементиране на социалните мрежи и много други. Подсещаща рекламна кампания на клиентите, които са посетили вашия сайт, но са преустановили влизанията си.